Referenties

Mielen Advocatuur & Mediation hecht veel waarde aan de beoordeling van het kantoor door haar cliënten; positief en minder positief. Het is onze ambitie om de dienstverlening continue te verbeteren en zo het best beoordeelde advocatenkantoor in de regio te zijn.

 

Reacties van cliënten:

 

“Mielen Advocatuur & Mediation is een eigentijds en fris kantoor. Geen arrogantie en gedoe uit de hoogte.  Brieven die je niet alleen kunt lezen, maar ook begrijpen. Dat is wel zo prettig als het om je eigen scheiding gaat.”

 

“Je merkt dat het kantoor specialist is in familierecht en echtscheidingen. Daardoor kom je achter dingen die je je normaal gesproken niet afvraagt.”

 

“Wij hebben de bemiddeling als heel prettig ervaren. Heel open, maar toch constructief. Uiteindelijk zijn we gezamenlijk tot een oplossing gekomen. En dat is goed voor ons en onze kinderen.”

 

“Bij een eerder kantoor had ik in het kennismakingsgesprek te maken met de advocaat. Na verloop van tijd kreeg ik alleen nog maar een stagiair te spreken. Bij dit kantoor bleef ik tenminste altijd bij de ervaren specialist.”

 

“Na verloop van tijd hebben we onze gemaakte afspraken in het convenant opnieuw bekeken en aangepast. Door indexering van alimentatie, een wijziging in inkomen en een nieuwe partner waren veel van de gemaakte afspraken achterhaald.”