Mielen Advocatuur & Mediation

Beter inzicht. Betere keuzes. Beter resultaat.

Mielen Advocatuur & Mediation gelooft erin dat haar cliënten een betere (door)start kunnen maken als zij bewust, betere keuzes kunnen maken. Dit gebeurt door u helderheid te bieden in alles wat op u afkomt. Een begrijpelijk inzicht te geven in de (juridische) mogelijkheden. Om dit vervolgens  uit te werken naar een strategie om een optimaal resultaat te behalen. In de ene situatie betekent dit dat wij als advocaat hard inzetten, in de andere situatie juist gebruik maken van mediation. Door jarenlange ervaring is duidelijk welke strategie in uw situatie het best werkt.

 

Gewoon goed geregeld.

Mielen Advocatuur & Medion geeft haar klanten het gevoel dat het ‘gewoon goed geregeld’ is. Dat betekent dat onze dienstverlening verder gaat.

Bij ons eindigt de dienstverlening niet na de laatste factuur. U blijft na afloop van uw zaak regelmatig op de hoogte van wijzigingen in wet- en regelgeving die voor u interessant kunnen zijn.

 

Advocaat met erkende deskundigheid en actuele kennis

U zaak wordt behandeld door een ervaren advocaat; geen stagiaires of assistenten. Mielen Advocatuur & Mediation is lid van:

Om daarvan lid te mogen blijven, moeten jaarlijks studiepunten worden verzameld. Dit garandeert u actuele, specialistische kennis van zaken.

 

Transparantie

U krijgt een helder beeld van uw mogelijkheden en we gaan voor het maximaal haalbare resultaat. Geen nutteloze procedures. Daardoor maakt u geen onnodige kosten. Uw kosten zijn helder, geen verborgen toeslagen.

 

Hoge klanttevredenheid

Kiest u voor Mielen Advocatuur & Mediation, dan kiest u voor een advocaat met:

  • Jarenlange ervaring
  • Zowel mediation (gezamenlijk verzoek) als eenzijdige verzoeken
  • Alles in één deskundige hand: van eerste kennismakingsgesprek tot uitspraak door de rechtbank, geen onverwachte aanvullende kosten of vertraging
  • Hoge klanttevredenheid door open, persoonlijke aanpak (link referenties)

 

Uw advocaat altijd dichtbij

Het kantoor is gevestigd in Noordwijk. Door de centrale ligging bedient het cliënten uit de gehele Duin- en Bollenstreek:. Noordwijk, Katwijk, Rijnsburg, Sassenheim, Voorhout, Noordwijkerhout, Warmond, Lisse, Hillegom, Leiden, Oegstgeest, Wassenaar en Den Haag.

Even voorstellen?

Mr. Esther Mielen

Mr. Esther Mielen

U kunt bij mij terecht voor al uw vragen op het gebied van personen- en familierecht (scheiding, alimentatie, afwikkeling huwelijkse voorwaarden, zorgregelingen, etc). Als u gaat scheiden of als u al gescheiden bent. Zowel als advocaat als als mediator.

Ik heb ruime ervaring in de advocatuur. Sinds 1997 ben ik werkzaam als advocaat en sta zowel particulieren als ondernemers bij. Ik ben begonnen in de algemene praktijk. Door de jaren heen heb ik me gespecialiseerd in het personen- en familierecht (met de nadruk op echtscheidings- en alimentatieprocedures, en mediation). Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators en sta geregistreerd als erkend MFN Register Mediator.

Bij mij staan persoonlijke aandacht, betrokkenheid en deskundigheid voorop. Omdat ik een zaak niet alleen juridisch beoordeel, maar zeker ook aandacht schenk aan de emotionele en praktische aspecten van de scheiding, voelen cliënten zich snel op hun gemak en in vertrouwde handen. Cliënten worden bij de arm genomen en krijgen weer grip op hun situatie.

Heeft u een vraag op het gebied van personen- of familierecht, neemt u dan telefonisch contact op of stuur een e-mail.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Mielen Advocatuur & Mediation kunt u opvragen en worden in ieder geval bij het kennismakingsgesprek aan u overhandigd.

 

Ons kantoor doet er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat u ontevreden bent over een bepaald aspect van onze dienstverlening. Daarvoor is een interne kantoorklachtenregeling.

 

Wij doen onze uiterste best om alle informatie op deze website compleet en correct te laten zijn. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor onvolledige of onjuiste informatie. Wij aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan uit het bezoeken van deze site of voor enige schade ontstaan uit aangeboden informatie of informatie waarnaar wordt verwezen.

 

Niets van deze website mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van een hiertoe bevoegd persoon van ons kantoor.

 

Mielen Advocatuur & Mediation is ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 27366545.