Uw advocaat

Beter inzicht. Betere keuzes. Beter resultaat.

Mielen Advocatuur & Mediation gelooft erin dat haar cliënten een betere (door)start kunnen maken als zij bewust, betere keuzes kunnen maken. We doen dit door u helderheid te bieden in alles wat op u afkomt. Een begrijpelijk inzicht te geven in de (juridische) mogelijkheden. Om dit vervolgens  uit te werken naar een strategie om het optimale resultaat te behalen.

 

Gewoon goed geregeld.

Mielen Advocatuur & Medion geeft haar klanten het gevoel dat het ‘gewoon goed geregeld’ is. U heeft bij ons altijd te maken met een gespecialiseerde advocaat die zelf uw zaak behandelt. Ingeschreven bij de Orde van Advocaten en erkend door de vFAS. En altijd bij u in de buurt.

‘Gewoon goed geregeld’ gaat verder. De dienstverlening houdt niet na de laatste factuur. U wordt na afloop van uw zaak regelmatig op de hoogte van wijzigingen in wet- en regelgeving die voor u interessant kunnen zijn.

Even voorstellen?

Mr. Esther Mielen

Mr. Esther Mielen

U kunt bij mij terecht voor al uw vragen op het gebied van personen- en familierecht (scheiding, alimentatie, afwikkeling huwelijkse voorwaarden, zorgregelingen, etc). Als u gaat scheiden of als u al gescheiden bent. Zowel als advocaat als als mediator.

Ik heb ruime ervaring in de advocatuur. Sinds 1997 ben ik werkzaam als advocaat en sta zowel particulieren als ondernemers bij. Ik ben begonnen in de algemene praktijk. Door de jaren heen heb ik me gespecialiseerd in het personen- en familierecht (met de nadruk op echtscheidings- en alimentatieprocedures, en mediation). Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators en sta geregistreerd als erkend MFN Register Mediator.

Bij mij staan persoonlijke aandacht, betrokkenheid en deskundigheid voorop. Omdat ik een zaak niet alleen juridisch beoordeel, maar zeker ook aandacht schenk aan de emotionele en praktische aspecten van de scheiding, voelen cliënten zich snel op hun gemak en in vertrouwde handen. Cliënten worden bij de arm genomen en krijgen weer grip op hun situatie.

Heeft u een vraag op het gebied van personen- of familierecht, neemt u dan telefonisch contact op of stuur een e-mail.